Obvestilo

31.03.2021

Spoštovani svojci in obiskovalci doma,

Obveščamo vas, da bodo tudi v času »lockdowna« v naši državi.

od četrtka 1. 4. 2021 do ponedeljka 12. 4. 2021 omogočeni obiski stanovalcev.

Obiski bodo potekali vsak dan, med 10.00 in 18.00 uro, le časovno jih omejujemo na največ 30 minut, saj nam je pomembno omogočiti obiske vsem stanovalcem.

Na obisk v Dom lahko pride ena zdrava oseba razen v primeru , da obiskovalec potrebuje spremstvo. Na zunanjih površinah Doma  je lahko hkrati ob upoštevanju vseh varovalnih ukrepov več obiskovalcev ožjega družinskega kroga.

Skupaj s stanovalci boste lahko koristili zunanje domske površine. Odhodi v mesto, trgovino, itd. niso priporočljivi. Stanovalcu lahko paket dostavite v sobo.

Naenkrat  bo lahko na obisku znotraj Doma največ 30 oseb zato vas bomo prosili za strpnost v primeru, da bo potrebno nekoliko počakati pred vhodom. 

Vhod za vse obiske bo skozi COVID-19 točko (stranski vhod pri recepciji). Vstopate posamično. Obvezno merjenje telesne temperature in vpis v knjigo obiskovalcev. Ves čas obiska je OBVEZNO nošenje obraznih mask (tudi na zunanjih površinah doma). Dovoljena je samo uporaba kirurških in FFP2 mask.

Odhode v domačo oskrbo v času lockdowna ne priporočamo. Če se boste skupaj s stanovalcem vendarle odločili, da bo dom zapustil, se bo stanovalec lahko vrnil po 12. 4. 2021 po predhodnem testiranju preko sive cone.

Prosimo vas, da res dosledno upoštevate vse varovalne ukrepe:

-          nošenje mask,

-          razdalja,

-          razkuževanje rok

saj bomo le tako lahko nudili varne obiske za stanovalce in tako tudi preprečili možno širjenje okužbe.

V primeru neupoštevanja ukrepov, vas bomo prijazno opozorili ali bomo primorani obisk prekiniti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Želimo vam vesele velikonočne praznike, naj vas tudi v teh razmerah spremlja radost in veselje.

 


Nazaj